WMW - Zagrebačka

NašaBankaMorala - uskoro
Grupacija za moralnog čovjeka

S nama imate život bez stresa! S našim Partnerima imate sigurnu kvalitetu i najniže cijene
S nama imate mogućnost ostvariti DODATNU ZARADU svaki dan 30 kuna, minimalno.

Pohotni piroman harao Zagrebom: Palio u jednom danu sve što je stigao i bludničio nad dvije djevojke

pohotni piromanJedan 28-godišnjak je u istom danu na području zagrebačke Dubrave dva puta zapalio kafić, potom je zapalio motocikl, a požar se proširio i na automobil. No, policija ga sumnjiči da je počinio i bludne radnje na štetu dvije djevojke.

Policijski službenici III. policijske postaje Zagreb i Policijske postaje Sesvete dovršili su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo dovođenje u opasnost života i imovine opećeopasnom radnjom ili sredstvom na štetu dva poduzeća iz Zagreba, kazneno djelo oštećenje tuđe stvari na štetu 30-godišnjakinje i 28-godišnjaka te dva kaznena djela bludne radnje na štetu 20-godišnjakinje i 21-godišnjakinje, izvijestila je PU zagrebačka. 

Prvo je zapalio podmetač u jednom kafiću, požar se proširio

Sumnja se da je osumnjičeni 22. ožujka oko 3.40 sati pješice došao do lokala u Dubravi, 5. Poljanice, ušao u ograđenu terasu lokala te upaljačem zapalio platneni podmetač na stolici. Požar se proširio na podne obloge i inventar te na platneni krov terase. 

Deset minuta poslije zapalio je motocikl

Nakon desetak minuta na parkiralištu na istoj adresi sa sjeverne strane zgrade zapalio je motocikl marke SYM LM 25 zagrebačkih registracijskih oznaka u vlasništvu 28-godišnjaka, a požar se proširio i oštetio automobil marke Seat Ibiza zagrebačkih registracijskih oznaka u vlasništvu 30-godišnjakinje. 

Opet zapalio kafić

Nadalje, sumnja se da je osumnjičeni istog dana oko 4.20 sati pješice došao do lokala na Aveniji Dubrava i na terasi lokala upaljačem zapalio platneni podmetač na stolici, a požar se proširio na druge stolice i tendu te stropne obloge. 

Bludničio nad dvjema djevojkama

Također se sumnja da je 15. ožujka oko 2.15 sati i 22. ožujka oko 4.50 sati u Sesvetama počinio kaznena djela bludne radnje na štetu 21-godišnjakinje i 20-godišnjakinje. 
Osumnjičeni je nakon provedenog kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava dostavljena je nadležnom državnom odvjetništvu.

beautysalon thumb

fotostudio thumb

optika thumb

stomatologija thumb

skijanje thumb

torte thumb

rafting thumbl

stranijezik thumb

agencija thumb

pizzeria thumb

masaza thumb

Broj prikaza
405994